חזרה על משפטים וביטולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/09/2014 | 19:36 | מאת: נעימה

שלום, רציתי לדעת מה פשר דפוס התנהגות מסויים של אדם היקר לי. טכסטים במסרונים, שהוא כותב נראים כך: אין מה לקרוא או לא לקרוא, אין מה להתווכח או לא להתווכח, אין מה להתנצל או לא להתנצל, אין על מה להעיר או לא להעיר. במסרון אחד בנייד יש כמה משפטים כאלה. הוא כותב משהו ומבטל. זה מתבטא גם בדיבור. כשהערתי את תשומת ליבו זה נראה לו ברור והגיוני. יש אולי לציין שהוא סובל גם מציפצופים באוזניים וסחרחורות שאולי בדרך זו או אחרת קשורים אחד בשני. (דרך אגב, הסחרחורות והציפצופים מונעים ממנו לצאת לעבוד, כי הוא לא מאוזן). אשמח להארה בנושא. תודה.

שלום נעימה, אין לי דרך לדעת מה דפוס ההתנהגות הזה, מעבר למה שכתבת (להגיד דבר ואז לבטל). בעצם - זה כמו לא להגיד, או לא לתפקד. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית