מה יהיה עם הטיפול והמטפלת??? אודי??.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/09/2014 | 15:48 | מאת: hen

אין לי איתה חיבור רק כעס כלפיה בזמן האחרון אבל יחד עם זאת קשה לי לעזוב אותה ואת הטיפול כי נכון לעכשיו לא יכולה להישאר בלי טיפול לא מרגישה שהיא איתי,שהיא מצליחה להבין אותי בהרגשה שלי איכזבתי אותה שביטלתי לה פגישות ואני חושבת שהיא חושבת שאני לא מתאמצת "לעשות את העבודה"בטיפול בעוד שלמעשה אני נלחמת בכל כוחותיי להגיע לשם (אחרי שזרקה אותי) מרגיש לי שאין לה שום מוטיבציה או רצון בכלל לנסות להבין מאיזה מקום הכעס שלי מגיע לא יכולה לאלץ אותה או להוביל אותה ,ואני גם לא רוצה כי זה תפקידה בתור מטפלת לנסות להתקרב אליי ולהגיע אליי אני לא מתכוונת לעשות את זה לא מרגישה שהיא מנסה או שבכלל אכפת לה ואם כן יש לה דרך מוזרה ולא מובנת להעביר את זה אליי..לא קלטתי את זה ממנה אז מה ,אודי??עכשיו אני בידיים שלה והיא יכולה לעשות בי מה שבא לה כי אני תלויה בה ולא אעיז לעזוב??

הי חן, זה נשמע מאוד מורכב, ממש משבר בטיפול. וכמובן, שאיני יודע מה יהיה...אני די דואג. ייתכן שהכעס (שרק אותו את מרגישה כעת מולה) חוסם ולא מאפשר. נסי לדבר או לאפשר גישה למה שמאחוריו (לפגיעה). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית