רע

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/09/2014 | 23:10 | מאת: ליליפוט

תמתיני עוד קצת עד שזה יהיה ממש בלתי נסבל. הכי למטה שיש. במקום הזה בדרך כלל נשברים הדפוסים המקובעים. לעתים לטובה ולעתים לרעה. צריך רק להמתין. "רק"...?? ואז אם זה לעיתים לרעה...,וזה אולי חלילה מה שיקרה...,אז ליפול להתרסק ולהרגיש עוד יותר נורא. ?? מרגישה ככ חנוקה.צועקת בלי קול. לא יכולה יותר. ואולי גם הוא יבין, שלא יכול יותר , לעזור...ויגיד שצר לו. ואז אני מקווה , שהסוף לא יהיה רע הרבה יותר... אם כל איך שמרגישה. אני בבעיה.וכלואה!

הי ליליפוט, ראי תגובתי ללאה בדיוק בנושא הזה. אודי

19/09/2014 | 00:23 | מאת: ליליפוט

אם...הציפייה עכשיו היא לרע עדכדי שלא יהיה אפשר אחרת...,אלא לזוז, אני לא בטוחה שזו המוטיבצייה שתניע אותי.ואם זה הקו המחה (מקווה מאד שלא) גם אותו ...,בשל המצב הככ קשה וחסום עבורי שלא מאפשר תזוזה,ולא מבחירה מודעת כמובן..., אז בכלל זה לא מעודד ומדרבן מוטיבצייה.רק מכעיס יותר. והייתי בעבר הרחוק ,בתחתית מאד. אז... לשם פניינו מועדות?? איכשהו אני לא חושבת שזה המתכון למצב כרגע,ושזה מה שיעזור..., למרות שלא יודעת מה כן.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית