אודי הי,

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/09/2014 | 19:59 | מאת: .במבי פצוע..

מתחיל להרגע עם אמא צביה.. מתחיל להרגיש לי שוב רצפה.. אודי, אתה יודע? אני כל כך צריכה את השיגרה.. קשה לי עם החגים.. הימים מתבלבלים לי .. רוצה כבר להיות אחרי החגים.. אתה יודע? היו השבוע איזה יום,יומיים שראיתי עננים אפורים, ראיתי מס' עלי שלכת על המדרכה ואפילו הרחתי בבוקר את ריח האדמה שסופגת את טיפות הטל.. גם אתה מרגיש את חילופי העונות אודי ? איזו עונה אהובה עליך במיוחד ? אני אוהבת את האביב והסתיו. באביב הכל פורץ החוצה...הכל מלא בריחות ,צבעים ושירת הטבע.. בסתיו, מתחיל הכל להתכנס כזה פנימה.. אנשים כבר מתחילים לקשור את שרוולי הסווצ'ר לצוואר, משהו עצוב כזה, מתכנס פנימה..עננים בשמיים שמרצינים פניהם..עלי שלכת.. דמעות קטנטנות מתחילות לטפטף מעיני אבא שמיים.. אודי, איזו עונה אהובה עליך במיוחד? מאחלת לך שבת רכה, נעימה ומלטפת. שלך מקרוב-במבי.

הי במבי, אכן, מתחילים גישושי סתיו קלים... זו תקופה יפה ומיוחדת של שינויים. אני שמח שגם אצלך... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית