חשיפה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/09/2014 | 14:40 | מאת: אנונימית

איך אנשים מוכנים להחשף בפורום הזה על הפגישות שלהם ככל הענין זה דיסקרטיות ופרטיות?

17/09/2014 | 19:23 | מאת: מיכ

אנונימית, אף אחד לא כותב פה את שמו המלא או האמיתי ממש, כך שהאנונימיות נשמרת עדיין....אני יודעת ממני שאני לא מספרת ממש פרטים עליי וכמו שאודי בוודאי מסכים שכל אחד מודע למה שהוא כותב על עצמו...ויש כללים ואודי שומר...בוטחים בו :) מיכל

18/09/2014 | 11:24 | מאת: אנונימית

איזה כללים?

18/09/2014 | 13:16 | מאת: סוריקטה

הי, יכולה לומר לך, שבחשיפה ובמגע יומיומיים במציאות, להיות אני כמו שאני, בשלם וברצף, מול שכנים, מכרים, קרובים, רחוקים, אנשים, עמיתים ועוד, בחיים ככה, נטולי סיפורים על חדר הטיפולים ודומיו, אני מרגישה הרבה יותר חשופה מאשר כתיבה כאן, שהיא גם בעילום שם, מאחורי מסיכה וגם לא ממש חוץ. זה כאילו באיזשהו מקום נשאר דיבור בתוך הראש. במציאות רואים אותי בלייב. שומעים נימת קול, רואים תנועות פנים ושפת גוף. בחלק מהמקרים מכירים את שמי, מקום מגוריי. זוכרים היסטוריה. אי אפשר לברוח... ובכלל מי שנראה לי הכי חשוף פה הוא אודי. ד"ש חם ממני. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית