הייתי היום בפגישה ראשונה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/09/2014 | 15:37 | מאת: Danit

שלום אודי, הייתי היום בפגישה ראשונה וסיפרתי לפסיכולוגית על הפורום הזה. היא אמרה שהפורום מוכר בקרב המטפלים... היה משונה. לשבת באינטימיות, "ולפתוח את הלב" בפני בן אדם זר. הפגישה הראשונה הייתה של שעה וחצי. היו הרבה שתיקות מביכות. הפסיכולוגית המליצה על שני מפגשים בשבוע ואפילו הציעה לעשות הנחה. היא נחמדה מאוד אבל לא נראה לי שיצליח. מרגישה שהסיטואציה של מטפל - מטופל מאוד מלאכותית. הרגיש קצת מזויף. נראה מה יהיה, אתן לכך עוד הזדמנות.

17/09/2014 | 19:17 | מאת: מיכ

פורם מוכר בקרב מטפלים??? מעניין מאוד, שלי לא הכירה לפני שהכרתי לה אותו :) למה את אומרת שלא נראה לך שיצליח? אל תפסלי מההתחלה, ממליצה באמת לבוא ולבדוק, טוב שהלכת לנסות, בהצלחה. (מזכיר לי שאמרתי לה שאני יודעת שיהיה נורא...היא אמרה שאני אחליף את המילה בחוששת, מאיפה אני יודעת בוודאות?) מיכל

הי דנית, תני צ'אנס, בהחלט. נסי לראות איך את יכולה שהמפגש ירגיש יותר אמיתי. זה בטח ייקח זמן, כמו בכל קשר, אבל המשפט שלך "לא נראה לי שיצליח" הוא סוגסטיה שלילית ומיותרת. אם כבר, תגידי לעצמך "יש סיכוי שזה יצליח". זה דומה, אבל נשמע אחרת לגמרי. בהצלחה, אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית