שאלות על הטיפול

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/09/2014 | 10:28 | מאת: הילה

היוש:) מהו הגיל הממוצע שבו הולכים אנשים לטיפול???? האם זה באמת יותר בנות מבנים(כמו שרואים פה)? ולמה בנות פונות יותר מבנים? האם יש חתך סציואקונומי שפונה יותר לטיפול???? האם זה קשור גם ברמת אינטליגנציה? (אני שמה לב שהבנות כאן הן ברמה גבוהה) תודה מראש הילה

הי הילה, שאלות מעניינות, אבל לא בטוח שיש לי תשובות מבוססות, אלא התרשמותיות: פונים בכל הגילאים, במגוון עצום של קשיים ובעיות, ובשכיחות דומה בין גברים ונשים. מה ששונה פעמים רבות זה אופי הפניה והתלונה, ולא דווקא עצם הפניה עצמה. אם יש למישהו נתונים או קישור למחקר מבוסס - אשמח לקרוא. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית