.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/09/2014 | 23:05 | מאת: שמלי

שאלה: מה שכתבת לליליפוט - על כך שהאמון נוצר דווקא עם הזמן, אם נשארים מחוייבים זה לזה, אם המטפל עומד במבחנים וכו'... ואז נגיד שמגיע לפורום פונה כזה שקשה לו עם אמון וחשש שיעזבו אותו ודברים כמו שליליפוט מתארת - האם אתה תנסה לעמוד מולו ולגרום לו לתת בך אמון או שמבחינתך זה לא טיפול וכאן בפורום אינך מרגיש מחוייב לכך ואינך נוהג כפי שהיית נוהג מולו בטיפול? כלומר, האם למרות שאתה מודע לכך שהוא צריך שיהיו איתו על אף הקושי שהוא יוצר - כמו שאתה מתאר שאמור להיות בטיפול, כאן בפורום תהיה מוכן לפגוע בו ובאמון שהוא נותן בך?

17/09/2014 | 16:00 | מאת: הילה

הי מה שלומך??? את שואלת שאלה כל כך חשובה ואחר כך מבטלת אותה במחי יד, לא חבל????? ;)) נראה לי שאף פעם לא דיברנו..... רציתי להגיד לך שלום, לשאול מה שלומך היום? וששמחה שאת כאן.....)) הילה

18/09/2014 | 10:39 | מאת: שמלי

באמת לא דיברנו.. חשבתי על זה כמה פעמים. [הייתי בטוחה שאת לא מחבבת אותי במיוחד (אממ.. לא סובלת אותי בעצם) (לא אמרתי את זה)] מה שלומך? מקווה שאת בטוב ושהתאוששת מהטיפול שהיה.

הי שמלי, ראשית - הפורום אינו טיפול. אין כאן את המסגרת המגנה, איני מכיר אלא את החלקים שהמשתתפים בוחרים להביא לכאן, ומתי שהם בוחרים לעשות זאת. אני אני משער שאת שואלת האם אהיה מוכן לפגוע באמון שאת נותנת בי. אז זהו. אני לא מרגיש שאת נותנת בי אמון. תראי למשל את התגובה שלך שורה אחת מלמעלה, לכך שההודעה שרשמת לאחר שיצאתי מממשק הניהול (כדי להגיב להודעות) פורסמה רק בכניסתי הבאה, כשראיתי אותה... ואשמח אם תגלי לי איך עומדים מול מישהו וגורמים לו לתת בך אמון... אודי

18/09/2014 | 10:42 | מאת: שמלי

ענית את התשובה בעצמך לליליפוט כמה פעמים, לא?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית