הי אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/09/2014 | 20:29 | מאת: -חנה

כבר יומיים שלא בכיתי... אני חושבת שעד עכשיו בכיתי כל יום. נסעתי לבד לאנשהו וזה הדבר שהכי קשה לי. לאט לאט מקווה שיהיה לי בסדר... ברגע שארגיש לא טוב אנסה לחזור. מקווה שלא אצטרך. עוד רגע יש לי יומולדת עגול... תנחש לבד איזה גיל. גם כאן מקווה שהיום הזה לא יהיה עצוב בשבילי ושאצליח לעשות משו. לאו דווקא קשור ליומולדת אלא בגלל שכרגע אני ללא החברות בטיול.

הי חנה, נשמעת לי התנסות מעניינת. והעובדה שלא בכית - גם היא מראה שיש לך יכולת להתמודד עם קושי. מקווה שגם נהינית. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית