מה היית עושה לו?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/09/2014 | 00:25 | מאת: סמבדי

מטופל שלך היה מקליט חלק מהפגישה( כעשר דק') ללא ידיעתך? והדרך שבה הית מגלה זאת היא ע"י המטופל עצמו- שהיה שולח לך (נניח במייל או לווטסאפ) את ההקלטה? האם היית מיידית מסיים את הטיפול?

17/09/2014 | 13:23 | מאת: הילה

מה שלומך???! איך את מרגישה מזמן לא היית כאן......, למה להקליט את הטיפול???? מה המטרה בזה???? הילה

17/09/2014 | 19:20 | מאת: מיכ

המון זמן לא כתבת, מה שלומך? איך הולך? אני חושבת שאפשר לבקש להקליט בלי להסתיר, אבל השאלה מה זה נותן לך? מזכיר לי את הסיפור על מטופלת שהייתה שומעת את ההקלטה של הטיפול בדרך אליו ופעם גילתה מה המטפל חושב עליה בטעות...זה היה לא נעים והיא העמידה אותו במבחנים...אבל הייתה פריצת דרך בטיפול :) אולי גם לך תהיה? מיכל

17/09/2014 | 19:59 | מאת: סמבדי

זה מה שאמרה כשנכנסתי והתיישבתי. זהו. היא ה"מחליפה" שנשבעה ש"לה זה לא יקרה. ושיש לה גבולות. ושאין שום בעייה עם קשר בין פגישות וכו' וכו'". "נשבעת לך שלא אעזוב אותך. אפפעם לא אעזוב מטופל שלי, ובטח לא אותך אחרי שאני יודעת מה קרה לך איתה, ואיך הגעת אלי". מילים... ואז- הסתגרתי בשרותים אצלה וכרכתי את השפופרת של המקלחת סביב צווארי. זה לא קורה לי שוב. לא ככה. לא איתה.

הי סמבדי, למה מלכתחילה לעשות את זה ללא ידיעה? ומדוע לשלוח את זה בווטסאפ? אודי

17/09/2014 | 23:14 | מאת: מאי

היי סמבדי, ממש כאב לי לקרוא את ההודעה שלך ולחשוב ששוב אולי תעברי את אותו הסיפור.. אבל לכל מטפל יש גבול מסוים ואולי הרגישה שחצית אותו... אולי תבקשי הזדמנות נוספת? תסבירי לה למה הקלטת אותה.. תתנצלי.. אני חושבת ומקווה שהיא כן תאפשר לך להמשיך את הטיפול... רוצה לשלוח לך כוחות...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית