אני דואגת לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/09/2014 | 18:46 | מאת: הילה

הי אודי ואליכן שבוודאי רואות אותי כאן ואת הקושי...... ביום חמישי אפגש עם הרופאה שלי......... היא גם המליצה לי על שבוע חופש להתאוששות ואמרה שמה שעברתי זה נורא וזה טבעי שאני מגיבה כך. ביקשתי חופש מרופא המשפחה ובעבודה אמרתי שלא יכולה להגיע בגלל עניין אישי ושמעדיפה לא לפרט. זה יכול להקשות עליי מבחינה כלכלית כי אקבל לפי מחלה ולא לפי ימי עבודה.,....... לא היתה לי ברירה........ אודי רק שאלה אחרונה למה כל הזמן בפנים משפט שאומר אין לי זכות קיום....... אין לך זכות קיום......... הילה

הי הילה, זו תחושת האשם שמלווה את מי שעבר אביוז. "פתרון" מעוות של נפש ילדית שזקוקה לשמר את דמות ההורה הפוגע כחיובית, כדי לשרוד. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית