טיפול

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/09/2014 | 14:29 | מאת: Danit

אודי שלום, על מה שמים דגש בטיפול באנשים שעברו אביוז מיני בילדות? מה הפרוטוקול הטיפולי וכמה זמן טיפול כזה עלול להמשך? אני סה"כ בן אדם שמח אבל אני סובלת מהפרעת אכילה (אנורקסיה שהפכה לבולימיה) כבר המון המון שנים. לא מצליחה להיפטר מזה. האם לדעתך יש לזה קשר לטראומה בעברי? במה מטפלים קודם? בטראומה או בהפרעת האכילה? תודה, דנית

הי דנית, תלוי. בדרך כלל אלו טיפולים ממושכים. בהחלט ייתכן קשר בין הפרעות אכילה לאביוז מיני. השאלה במה מטפלים קודם לא רלוונטית. צריך לטפל בשניהם. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית