הוספה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/09/2014 | 11:09 | מאת: השואל

שלום ד"ר אודי, ע"פ ד"ר לפסיכולוגיה רפואית ופרופ' העוסק בתחום של דה - ריאלציה, המצב שאני נמצא בו איננו מצב מסוכן והוא לא מצב היפנוטי ולא מצב דה - ריאלציה. הפרופ' אמר שהתופעה שאני מתאר היא אינה מוכרת מאוד ואינה פשוטה להבנה. אי לכך, ביקשתי ממנו רק את שם התופעה כדי שאדע לפחות את זה. אולי אתה תעזור לי בעזרת ניתנים דברים הקושרים לחלום. תופעות אחרות שלא קשורות לחלום תיארתי לך בהודעות קודמות ולא אחזור עליהם ( יותר כישורים חברתיים יש לי , יותר ביטחון יש לי , יותר רגיעה וכו'). הדברים: 1. כאשר אני מתיישב לי ו עומד מול העולם, אני רואה את העולם מעין יפה, מוקסם, מואר ( דבר פלא). בעיניי העולם והאנשים נראים יותר יפים ( אפילו אילו שלא). הטבע נראה גם יפה. 2. החיוך והשמחה עולה אצלי כמעט בכל רגע באופן אוטומטי ( גם שאני חולה, כמו בשלושת הימים הללו). 3. אני יושב או עומד מול אנשים או איש והוא מדבר איתי או שלא מדבר איתי , אני רואה אותו בסוג של חלום, אך אני מבין את הדברים שהוא אומר ( לפעמים לא שומע את כולם, אבל אני שואל מה אמרת? והוא חוזר). אני מרגיש איזה חלום. האנשים עוברים אל מול עיני ( יש המדברים איתי ויש הלא מדברים)ואני מרגיש מעין חלום כזה. מצד שני, האנשים בסביבה אינם רואים זאת, הם סבורים שאני אדם מצחיק ( האמת אני באמת מצחיק כנראה בזכות מ"ט), , שמח, בעל חשיבה חיובית ורוגע. כך גם כתבו לי כמה בנות ובנים במכתב. 4. כאשר אני מביט אל האנשים אני רואה אותם יותר בהירים, יותר חזקים (אולי אוכל לומר באופן ערני). העיניים שלי קצת קטנות ומחייכות. אנשים אינם חושבים שאני מסטול או משהו אחר, אלא סבורים שאני בסדר. 5.ד"ר אחד קרה לזה ערנות חיובית ( מעין חלום פשוט שניתן להנות ממנו). הוא אמר שזה מצב נורמלי נעים. הפרופ אמר שלדעתו זה לא נראה מסוכן ( והוא מבין בתחום הקשור לניתוק) את שם התופעה הוא ישלח יותר מאוחר אולי. ע"פ הוספת המידע, מהי התופעה הלא פשוטה ולא מוכרת שלי ? איך נקראת התופעה הזאת? אם תרצה הרחב בעניין. תודה שואל

שואל יקר, איני מבין מה אתה רוצה ממני... פנה לפרופסור שאבחן את מה שאבחן ושאל אותו. איני יכול לאבחן אותך דרך האינטרנט על סמך חלקי המידע המבולבלים שאתה מספק... אם אותו פרופ' ואותו ד"ר יודעים במה מדובר - שאל אותם. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית