למה????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/09/2014 | 15:05 | מאת: מיכ

למה יש הורים כאלה?????? שוברי אמון????? למה????? למה???? ולמה אני פוחדת?????? ולמה איני מסוגלת לספר כמו אחרות .. אני מרגישה שאצלי זה שונה....אני מקטינה כל כך את שעברתי.....מדוע זה קורה? למה קשה לי לומר שאף אחד לא מושלם שיש הורה ש.....אוףףףףף לא מסוגלת לומר עליו מילים כאלה..רק אני הרעה למה??????? למה לא הוא????? :(

15/09/2014 | 22:26 | מאת: מאי

היי מיכל, אולי את מקטינה את מה שעברת כי את לא רוצה שההאשמה תעבור אליו? לפעמים זה הכי נוח לקחת את האשמה עליך כי אז לא צריך להתמודד עם החוסר צדק הזה והחוסר אונים של דברים שקרו... אני מקוה שאת יודעת שאת לא אשמה בכלום! שולחת חיבוק..

17/09/2014 | 19:24 | מאת: מיכ

תודה שהגבת..כנראה שיש צדק בדברייך..

הי מיכל, למה באמת? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית