מספר שרודף אותי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/09/2014 | 14:52 | מאת: Roxy

זה התחיל לפני שנתיים . 810 כל פעם אני מדליק תתלפון והשעה היא 18:10 על ברוקדים על תגי מחיר על לוחיות רישוי לא יודע ... אבל זה מחמיר ומתחיל להלחיץ אותי קצת - אני לא יודע מה אני אמור להבין מזה . אני יודע שהמספר הזה הוא הסיומת של המספר של האקס שלי שנפרדנו לפני שנה וחצי , והיא לי דיכאון קשה לאחר מכן אבל מפה לפה אני קצת חודש ולא מבין למה המספר הזה ממשיך להטריד אותי בכל מקום תודה רבה מראש

15/09/2014 | 19:00 | מאת: סיגלללל

כמו שלאשה בהריון נראה שכל העולם בהריון כמו שמי שרוצה לקנות סובארו אדומה, יראה המון סובארו אדומה כך המספר "רודף " אחריך כלומר... אתה זה ששם לב למספר אם תראה לוחית זיהוי עם מספר אחר, לא תשים לב אם תדליק את הטלפון בארבע, לא יהיה 18:10 אבל כשכן יהיה - פתאום זה יראה לך שזה תמיד.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית