בקשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/09/2014 | 14:21 | מאת: שביר

אני מצטערת על ההודעה שכתבתי ומבקשת שתמחוק אותה. למרות האנונימיות וכל זה , זה לא מתאים לשום מקום. אני ממש מתנצלת על הטרחה. זה תקופה קצת קשה, ביום ששי זה עבד טוב, כתבתי את ההודעה וא"כ דווקא הייתי יעילה יחסית...וחשבתי שגם היום זה יעזור... אני לא כל כך מתפקדת. סליחה סליחה סליחה.

הי שביר, התייחסתי לבקשתך בתגובה להודעה המדוברת. איני מוחק הודעות שהועלו. (אגב, זו בדיוק הדינמיקה שתיארת. אין צורך להבהל). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית