אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/09/2014 | 23:40 | מאת: שמלי

ממש הטריד אותי מה שאמרת לי בהודעתי הקודמת - לגבי המקהלה שאני מחכה לה. זה לא נכון וזה פגע בי. כתבתי לך תגובה בהמשך. תוכל להסתכל? כאילו אמרת לי שאני אומרת\חושבת את כל הדברים האלה על עצמי כדי ל"סחוט" מכם מחמאות על כך שאיני כזאת באמת, אלא להפך, אהובה ונהדרת. זה כל כך לא נכון! ניתן להבין מכך שלדעתך איני מרגישה באמת כמו שאני אומרת, כאילו שאתה מבטל את הכאב שלי. אין לך מושג עד כמה אני מרגישה ככה ובטוחה בזה. אין לי שום רצון לסחוט מחמאות. זה כאב לי שככה אתה חושב עליי...

הי שמלי, אני בטוח שאת מרגישה ככה ובטוחה בזה. אין לי שום ספק. והאמת - שאין לי שום בעיה עם זה. הדבר שאותו אני לא מבין זה למה חשוב לך להוכיח לאחרים מה הם מרגישים כלפייך, או לפחות - מדוע הכפייתיות הזאת לשמוע ממני מה אני מרגיש. את הרי מדברת על התחושה שלך. תשארי בזה. איני יכול להתווכח עם התחושה שלך, והיות ואינך צריכה מאתנו משהו אחר (את המקהלה, למשל) - הרי שאין כל צורך לחרוג מתיאור התחושה שלך. תתארי את תחושתך שלך, בלי להכניס לאף אחד מלים לפה (כי אז את היא זו שמבטלת את ההרגשה שלי). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית