שאלה מוזרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/08/2014 | 23:35 | מאת: מאי

היי אודי, יש לי שאלה קצת מוזרה שאני מתביישת אפילו לשאול.. אבל בכל זאת... אם מישהי בת 25 אומרת שהלב שלה מתחיל לדפוק ממש מהר בלי סיבה והיא נלחצת ומספרת לאבא שלה.. ואז אבא שלה בא לגעת לה בלב/בחזה כאילו לבדוק את הדופק? זה לגיטמי? לא הזוי? אני שואלת כי יש לי חשש מסוים גם ככה מהמגע שלו.. וחייבת להבין אם אני דפוקה ושזה כן לגיטמי.. תודה וסליחה על השאלה ההזויה..

הי מאי, למיטב ידיעתי בודקים דופק בפרק היד או בחלק הפנימי של המרפק, לא? בכל מקרה - העובדה שאת חשה חוסר נוחות - מספיקה כתשובה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית