אנשים פה נגדי עכשיו? :/

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

31/08/2014 | 14:33 | מאת: מימה

אולי נחיה בדו-קיום למרות המחלוקות סביב כל מיני נושאים? כאילו הפכו אותי לגורם פוגעני. אני לא גורם פוגעני.

31/08/2014 | 21:35 | מאת: מיכ

בעדך! רוצים לעזור אך לעיתים קצרה ידינו מלהושיע....בגלל התקיעות והחשיבה שאת לא יוצאת ממנה. אנחנו פה! מיכל

31/08/2014 | 22:31 | מאת: הילה

הי מימה את חלילה לא גורם פוגעני צר לי שכך את מרגישה זה בעיקר הנימה והטון הקושי הגדול שלי זה עם האשמות והכללות יכןל להיות שאני לא מספיק סובלנית האופציה השניה היתה לשמור בבטן את היית מעדיפה שאני לא אכתוב לך? שאני לא יגיד לך מה מעורר אצלי הדברים שלך? את בטוחה שזאת האופציה שמועדפת עליך? האמת שזה די מלחיץ להיות בצד של האנשים שפוגעים בך...... ובוודאי שלא היתה לי כוונה כזאת. ואגב, זה סוג של דו קיום. בדיוק זה לדבר את הדברים ואת מה שהם מעוררים..... הילה

01/09/2014 | 02:30 | מאת: לילך

את צריכה לשאול את עצמך מהי המטרה שלשמה את כותבת? האם את כותבת כדי לשתף? האם את כותבת כדי לזכות בפרסום? או אולי בגלל שאת זקוקה למישהו שתוכלי להתייעץ איתו? ואולי בכלל יכולות להיות סיבות אחרות לכך?

02/09/2014 | 16:08 | מאת: מימה

לשתף לפרוק לבטא...הכל ביחד

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית