אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/08/2014 | 20:02 | מאת: -חנה

אתה חושב שאם אתקשר אליה ביום שני בצהריים, אנחנו נפגשות בערב, ואשאל אם היא יכולה פגישה יותר ארוכה, היא תתאכזב? תתאכזב שלא הצלחתי לחכות (כמו שאתה חושב נראה לי) אני לא רוצה לדבר איתה בטלפון, רק לשאול וזהו. אני רוצה שיהיה לנו יותר זמן למרות שכבר אמרת לי שאתה חושב שעדיף לחכות לפגישה.. אבל במצב רגיל הייתי מחכה. אני חושבת שהסתדרתי די בסדר בחופש, לא? (:

הי חנה, אם נראה לך שזה חיוני - אז בהחלט אפשר, ובוודאי גם תדברו על כך בפגישה. אבל האמת שנראה לי שאם אתן נפגשות ממילא, זה לא הסיפור, לא הטלפון ולא היותר זמן. לשיקולך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית