למימה ולאודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/08/2014 | 15:02 | מאת: הילה

הי מימה מה שלומך? אני חושבת לאחרונה על הכתיבה שלך פה שנראה שהיא לא מובילה לשום מקום שוב אותם לופים שחוזרים על עצמם שוב ושוב נראה שאין לעיסה של מה שאודי היקר כותב לך.... וזה שוב בולמיה של מילים, הודעות שחוזרות על עצמם ושוב קיא החוצה בלי תהליך של קריאה, מחשבה, עיבוד ושוב מה שקרה עם אותה פסיכולוגית קורה כנראה כאן עם אודי שהוא מנסה כל הזמן להיות סבלן איתך אני רואה כמה שאתה מנסה אודי אני רוצה להגיד לך תודה על כל מה שאתה נותן לי ולכל מי שנמצא כאן. מימה בבקשה- לפני שאת עונה לי תנסי לחשוב על מה שכתבתי כאן. בבקשה. הילה

28/08/2014 | 22:15 | מאת: מימה

היי הילה אני לא ממש שותפה להתרשמות שלך גם אם התכנים נשמעים דומים או נוגעים באותם נושאים עדיין יכולים להכתב ממקום קצת אחר בכל פעם. לווא דווקא 'בולמוס וקיא של מילים' בכל פעם (יש לי גם ארוחות נורמליות לאורך היום..). לטעמי בהחלט יש פעמים שאני כותבת מעמדה של קור רוח וכוונה ביחס לנאמר/נשאל בטקסט, לא רק התפרקויות 'לופיות' נשפכות. כך שאני לא רואה בדברים 'עוד מאותו דבר' בהכרח. זה קצת אחרת בכל פעם. ובטח שהפעם זה לא ברמת הסערות של אז. לא בשטף ולא בכמות המלל ולא בעוצמת הרגש. אני לא מתרשמת שזה המצב בהודעות האחרונות שלי בכלל. הנושאים- דומים. מעסיקים אותי הנושאים האלה, אני רואה אותם כראויים לביקורתיות כלשהי אז מבטאת זאת.

הי הילה, תודה לך... ליל מנוחה, אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית