האם עליי לקבל?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/08/2014 | 07:52 | מאת: מיכ

אודי, האם עליי לקבל את הכאב? פשוט להבין שזה "חלק מהחיים" אז אם זה היה כל כך פשוט לא הייתי הולכת לטיפול, כי זה חלק מהחיים ואי אפשר לשנות....וזהו...אוף והסבל? אני סובלת כבר בגללי? בגלל עמדה שאני לא משנה אצלי? אולי אני לא יודעת אחרת? איך לא לסבול? המטפל יכול ללמד אותי לצאת מ"העמדה"? זה העניין של סכמות? וטיפול קוגנטיבי התנהגותי אולי אמור לעזור לצאת מהעמדה הזו? אוף מבולבלת...מה עוזר לצאת מהסבל? אם זו עמדה איך משנים אותה? אשמח אם אתה תסביר קצת...ואיפה אמצא את המאמר שלך? תודה, מיכל

הי מיכל, הכאב הוא חלק בלתי נפרד מהחיים, כן. מה שעוזר לצאת מהסבל זו היכולת לקבל את הכאב. פשוט ביותר (לכאורה). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית