מיכל היקרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/08/2014 | 02:59 | מאת: gigit

כותבת בהודעה חדשה כדי לוודא שתראי...ריגש אותי לראות את ההודעה שלך..שאת זוכרת ושהתעניינת לשלומי :) ...אני בתקופה של עליות וירידות...יש ימים שממש ממש קשה ויש ימים שממש בסדר..ודווקא הקיצוניות הזו קשה..השבוע אני בחופשה ולא נפגשת עם המטפלת אז קשה לי יותר..למרות שהיא מקסימה וזמינה עבורי בסמסים. מה שלומך? אני בדיוק קראתי את המשפט של המטפלת שלך ואני בהרהורים לגביו..;)

28/08/2014 | 11:08 | מאת: מיכ

שמחה שחזרת קצת לפה...תמיד להפרד מהמטפלת לא קל, והנה אפילו שבחרת בחופשה שלך ולא חופשה שלה..נסי לנוח ולהרגע בחופשה, קצת לשחרר...ואני כל הזמן מהרהרת במה שהיא אמרה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית