זהו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/08/2014 | 21:37 | מאת: שמלי

די. לא יכולה עוד. אתה לא סובל אותי. אני מרגישה את זה כל כך חזק. זה נורא מייאש אותי נמאס לי לנסות לשנות את זה לא יקרה

הי שמלי, אל תשני את זה. קבלי את זה בהשלמה והבנה אם זה מה שאת מרגישה. ואם תצליחי להמשיך - דיינו. אודי

28/08/2014 | 21:45 | מאת: שמלי

אתה יודע מה חשבתי? פעם כשאמרתי דברים כאלה, היית אומר לי לקחת אחריות ולהפסיק לבכות. פתאום בזמן האחרון אתה אומר שאם בכל זאת אצליח להישאר - דיינו. אז חשבתי.. אולי ראית שכשביקשת במפורש שלא אכתוב בפורום, התנגדתי לכך ונשארתי. עכשיו אתה משתמש בדרך אחרת - להגיד לי שזה בסדר להרגיש ככה, שאם לפחות אצליח להישאר, דיינו. אולי זו דרך לגרום לי לעזוב. אם במפורש יוצר אצלי התנגדות, ייתכן שדווקא להגיד לי להישאר זה מה שיגרום לי לעזוב. כי שמתי לב שדווקא כשאתה אומר לי שאם אצליח להישאר - דיינו, יש לי מחשבות על לעזוב. מה אתה אומר?

27/08/2014 | 23:10 | מאת: סיגלללל

תקראי את המשפט שהפסיכולוגית של מיכל אמרה לה...

28/08/2014 | 12:20 | מאת: שמלי

לא יודעת מה חושבת עליו. זה כמו להגיד - טוב, אודי לא סובל אותך. נכון. הוא רוצה שתעופי מהפורום, הוא רוצה לא להצטרך להגיב לך. את באמת לא קיימת. אבל - אל תסבלי מזה, תבחרי להרגיש טוב עם זה שאינך חלק מכלום. למה שאני אעשה את זה??????

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית