אודי.. אל תלך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/08/2014 | 20:00 | מאת: -חנה

היום קראתי את המכתב האחרון שלה. היא אומרת שנחזור שבוע הבא לשגרה שלנו.. אודי, לא. אם היא תכעס עליי??? אני קצת מפחדת

27/08/2014 | 21:16 | מאת: סיגלללל

למה שתכעס? שאת הולכת להינות? שאת חיה? היא תשמח מאוד מאוד בשבילך ולטעמי תהיה גאה בך. איך אני יודעת , את שואלת? כי זה נראה לי הכי הגיוני שאפשר, והאפשרןת היחידה שאני יכולה לראות. ונניח נניח נניח היא תתבאס (כפי שאת חוששת) ואני ממש לא מאמינה שיקרה האם תבטלי? האם את "עובדת" בטיפול ? הסירי דאגה מליבך , היא בודאי תראה בזה הישג מאוד משמעותי.

27/08/2014 | 23:55 | מאת: -חנה

ואני חושבת שהיא באמת תשמח.. לא יודעת למה חוששת גם, אבל זה נמצא שם.

הי חנה, ובואי נגיד שהיא תכעס עלייך? מה כבר יקרה? אודי

28/08/2014 | 00:00 | מאת: -חנה

אבל לא רוצה שיכעסו עליי. זה מעליב אותי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית