אתה רואה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/08/2014 | 20:02 | מאת: -חנה

אולי נכנסת לפורום רק כדי להגיב אז לבמבי וגם הייתה את ההדועה שלי אז לא הייתה לך ברירה אלא להתייחס ג"כ.. והתעלמת שכתבתי את זה קודם.. אז מה זה אמור להגיד לי? וזה עלה שוב בגלל מה שסרוקיטה כתבה ואתה ענית לה..

הי חנה, זה אומר שבמסגרת ההזדקקות הלפעמים נואשת אלי (שמועצמת בזמני החופשות) - יש גם הרבה מאוד קינאה. אנושי ובסדר. אודי

28/08/2014 | 00:02 | מאת: -חנה

מצד שני- קצת מעליב.. כי אתה אומר לי במפורש שלפעמים אני מזדקקת יותר מדי כהגדרתך, נואשת.. זו לא נשמעת מילה טובה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית