קראתי את המכתב שלה היום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/08/2014 | 21:55 | מאת: -חנה

היא כתבה שעוד שבוע ניפגש ונחזור לשגרה שלנו.... היא גם כתבה שהיא חושבת עליי וזוכרת אותי (: אודי, אולי היא תכעס עליי כשתגלה שאני נוסעת? אני יודעת שלא ובכל זאת מרגישה צורך לכתוב את זה... אתה יודע שאני אוהבת אותה??

הי חנה, זוכרת ששאלת? זוכרת מה עניתי? (אני יודע) אודי

26/08/2014 | 02:20 | מאת: -חנה

השלמתי עם זה שההודעה שלי לא תעלה היום... אתה יודע? חשבתי שאולי בגלל שבמבי כתבה הודעה אז רצית להגיב לה ועל הדרך העלית את שלי... אוף לא טוב שזו ההרגשה שלי ואולי זה גם נכון. וכן אני זוכרת מה ענית כמובן, אבל שתדע שלקח לי רגע לזכור ששאלתי את זה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית