אפרופו אהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/08/2014 | 22:12 | מאת: נירית****

אודי, דובר פה על אהבה... רציתי להוסיף - אמרתי לפסיכולוג שלי שאני מקנאה באשתו על כך שיש לה אותו 24/7. אתה יודע מה הוא ענה לי??? הוא אמר לי שעם המטופלים שלו (ואיתי בפרט) נוצרת אינטימיות מקודשת, והקשר הטיפולי אינטימי יותר מאשר זוגיות... משהו כזה... אהבתי את התשובה שלו והיא הצליחה להרגיע את הקנאה "שאכלה" אותי. מה אתה חושב בנושא? מה אתה אומר על התשובה שלו? כיצד אתה היית מגיב?

שוב הי, זו תשובה יפה. לי אין תשובה "בשלוף" למצב כזה. תלוי במה שמתפתח בחדר הטיפול... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית