סודיות...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/08/2014 | 20:01 | מאת: ברוכית

ולמה הכל צריך להיות ככ "סודי" כביכול. למה לא יכול להגיד לי בפשטות, את התאריכים שלא יהיה,היום שיוצא ,היום שחוזר(מעבר לפגישות הספציפיות שלנו שיתבטלו), אם הוא בארץ או בחול, עד מתי ניתן לתקשר איתו באסמסים וממתי עד מתי רק במיילים(שאמר שהם רק לחופשה), וכל ההסתרה הזו ממני כביכול,יוצרת גם הרבה אי הבנות וכעסים מיותרים שלי, עם כל מיני פרשנויות, שאולי היו נמנעות בכלל, אם היתי יודעת את הדברים.אז למה כל "המשחק" הזה?? ובנוסף ההתנהלות הזו, גם מרחיקה אותי מלרצות לשתף אותו בחיי בתחושותיי ובאופן פתוח וגלוי, כשהוא נמנע מדברים כביכול בסיסיים(אפילו איפה הוא גר הוא לא אמר,למרות שלא היה קשה לגלות...), אז איזה מין קשר זה?? ועל אחת כמה וכמה ,וזה חשוב בהקשר שלנו,מה אם למשל אהייה זקוקה לו כי משהו חלילה קרה ו...לא יודעת מה...,אז ניתן להתקשר? מתי? וכו...,דברים שבכלל לא העלה, ולמרות שאמר, שהפעם ובניגוד לפעם הקודמת,הוא חושב שהתנהל נכון .אבל עובדה שזה לא ממש מרגיש כך.וממה הוא כביכול שומר\מגן עליי בחוסר המידע האישי הזה כביכול??(כפי שטוען לעיתים) מה זה משנה אם אדע למשל אם הוא בארץ או בחול ומתי יוצא ומתי חוזר וכו....?להיפך,אם כבר,זה מרגיש פחות שומר עליי.וכל זה, מבאס אותי מאד ולא ברור לי סוג הקשר הזה, ואם הוא גם כזה, איך בכלל ניתן להקיש ממנו לקשרים אחרים בחוץ בטח משמעותיים וקרובים. מישהו בחוץ אם אני מרגישה רע או זקוקה לו או רוצה שיבוא, אני מתקשרת ומבקשת שיבוא. פה בקשר כזה זה ממש הרי לא כך!! וגם זה קשה לי מאד.וגם על זה דיברתי איתו כבר. אז...?? מה זה נותן?

21/08/2014 | 21:10 | מאת: -חנה

שלי גם בחופש. אמרה שלא תהיה זמינה בכל הזמן. שאלתי את טסה? לא הסכימה לענות. אני ממש מבינה אותך.. גם אני שאלתי אותה מה הקטע, למה לא להגיד? אבל בסופו של דבר אני יודעת שאם היא לא אומרת *לי* יש לה סיבה לכך.

21/08/2014 | 22:52 | מאת: רוני

כי לי הוא סיפר לכמה זמן נוסע לאן ועם מי.הייתי מעדיפה לא לדעת. סתם קינאתי:-/

הי ברוכית, אני משער שיש עוד נקודות מבט להסתכל על זה... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית