היי....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/08/2014 | 21:06 | מאת: רחל רחל

בהודעות האחרונות כתבת לי כמה פעמים: "תתחילי לזוז", "תוכיחי לו שהוא טועה", "תאמיני בשביל שניכם אם הוא לא מאמין".... אני נזהרת מלצאת בהצהרה ורוצה להיות עם החוויה של המילים האלה......פתאום לקחת אחריות שתמיד הרגשתי שרוב האחריות בטיפול היא בכלל לא עליי.... האם מטופל צריך לקחת כל כך אחריות על טיפול, על ההתנהלות שלו?...או שבגלל שהרסתי ופגעתי בו ובטיפול, עכשיו התפקיד שלי קצת...? רוצה לאחל לך ולכולן פה, שבת רגועה גם בחוץ....וגם בלב בפנים עמוק עמוק. ואני חייבת לומר, שיש מקום שלא נכשלת ולא הורסת ולא פוגעת. פה. תודה אודי ותודה לכולן על המקום ועל המילים שנוגעות. רחל.

הי רחל, אחריות - משמעה לגדול. בעיני זו מטרה ראויה כשהיא בעיתה. ותודה גם לך על המלים... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית