היי אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/08/2014 | 14:27 | מאת: יובל626

שלום אודי יש לי שתי שאלות אז ככה דבר ראשון זו שאלה קצת מביכה אבל היא נורא מטרידה אותי כבר לפני יותר משנה אני חושב שלאחר שאני מתפנה כלומר עושה קקי לא משנה עם כמה מיים וסבון אני מנקה את הטוסיק אני חושב שיש לי רייח של צואה מהטוסיק זה מחרפן אותי האם זה הגיוני שלאחר שאני עושה צרכים גם אם אני מנקהאת הטוסיק עם מים וסבון שיהיה לי רייח בבקשה תענה לי זה מחרפן אותי ואני חייב תשובה ועוד משהו קטן הרבה מאוד זמן סבלתי מחרדות רבות שפשוט היו משתקות אותי ומשגעות אותי הצלחתי להתבגר על כולן ללא יוצא מן הכלל וכיום אני מבין שהירקות הללו היו סתם שטויות ושהיום אני כבר לא מפחד מכלום ממה שפחדתי ממנו פעם אבל אני חושב שלאחר שסבלתי מחרדות כל כך הרבה זמן החשיבה שלי והשכל שלי נפגעו זה הגיוני ואן כן כיצד אפשר לשקם את המצב הזה תודה מראש

שלום יובל, מה שאתה מתאר נשמע כמו OCD. זה גם יכול להיות קשור לחרדה שתיארת. המצב הזה דורש לדעתי טיפול מקצועי. עשה זאת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית