אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/08/2014 | 11:17 | מאת: נטע.

אודי, אני קוראת הודעות (כמו של גלי מפעם אבל לא רק) וזה מעורר בי חרדה. האם באמת יש מטפלים שאומרים למטופלים שלהם כאלו דברים??? אני תוהה אם אכן יש מטפלים כאלו אטומים וחסרי רגישות או שזו נקודת מבט מאוד מסויימת (ואולי מעוותת) של חלק מהכותבות פה. אני תוהה האם יש מטופלים "קשים" ותובעניים אשר "מוציאים" מהמטפלים שלהם ציניות ותוקפנות? האם המטפלים האלו מטפלים בעצמם על מנת שיצליחו להכיל את אותם מטופלים "קשים"? זה די מדאיג אותי. מפחדת שגם הפסיכולוג שלי "יתהפך" עלי, שגם הוא לא יוכל להכיל אותי. אנחנו בונים בנינו אמון והכל כל כך רגיש ושביר. מפחדת שהחרדה שלי תהרוס הכל. הוא בחו"ל ואני בסדר עם זה ממש, ודווקא ממקום טוב של פרגון וחיבה. אני מחבבת אותו ממש. אני רגועה ויודעת שאם היה משבר, הוא היה זמין עבורי גם בחופש. זה מרגיע אותי מאוד. דווקא הידיעה הזו מאפשרת לי "לשחרר" ולא ליצור איתו קשר. נטע.

הי נטע, את כל הזמן "מחפשת" ממה לפחד בקשר...יש לך משהו שנשמע טוב מאוד. תרשי לעצמך להרגע ולהנות מזה, להשתמש בזה, ולא לבדוק כל הזמן מה לא בסדר, אולי... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית