אני ככ רוצה לדבר איתה כבר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/08/2014 | 09:14 | מאת: -חנה

רוצה לספר לה שאני טסה... אבל יש עוד יותר משבוע. אנחנו אמורות להיפגש ביום שני, לא הקרוב אלא הבא. אני מאמינה שהיא כבר חוזרת לפני מהחופש. שייך להתקשר אליה בראשון? לא כדי לספר לה אלא פשוט לראות אם אפשר לסדר עוד פגישה או להאריך... אודי, מה אתה חושב? אני גם בטוחה שבמכתב האחרון היא תכתוב משהו על זה שתכף נפגשות ביום שני, אז לא ככ רוצה להפריע לה. ואתמול נזכרתי פתאום שראיתי אותה בבית קפה, זה עדיין לא עושה לי ככ טוב להיזכר בזה.

הי חנה, אני חושב שאם תצליחי להמתין לפגישה - זה סימן מצויין... ויום שני כבר קרוב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית