אז עד שזה לא יקרה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/08/2014 | 01:48 | מאת: -חנה

אני לא רוצה להתלהב מדי.. אבל כנראה שאני טסה. אודי אתה מאמין? אתם מאמינים? אני כ"כ רוצה ורציתי כמובן בעבר. זה לא קרה עד עכשיו מכל מיני סיבות שאתם יכולים לשער.. אודי, כנראה שכשהיא תחזור תהיה רק פגישה אחת עד שאטוס. זה יהיה ממש מוזר אם זה מה שיקרה. אולי אתקשר אליה יום לפני בהנחה שהיא כבר לא תהיה בחופש ואדבר איתה ואולי עוד נצליח להיפגש עוד פגישה אחת.. ואיך אדבר איתה כשאהיה שם?! לא בטוח שזה יהיה אפשרי, אולי מייל אם היא תסכים. אתה יודע שאני ממש רוצה לקנות לה מתנה? ולא פתחתי את המעטפה של מחר... מחר אפתח בזמן (:

20/08/2014 | 12:52 | מאת: נעמה.

חנה, אני שמחה לשמוע. ויודעת משהו, אפילו אם משהו יתפקשש ובסוף לא יצא, עדיין קרה משהו מעולה - עשית משהו כדי שיהיה לך טוב, התגברת על החששות וקיבלת החלטה. :) נעמה.

20/08/2014 | 16:21 | מאת: -חנה

אני כנראה ממש בדרך לסגור. ונרגעתי ממש, כי חשבתי שיש איזו בעיה עם הימים אבל זה יותר טוב ממה שחשבתי.

20/08/2014 | 16:45 | מאת: כרמל

20/08/2014 | 19:22 | מאת: -חנה

20/08/2014 | 20:46 | מאת: רחל רחל

איזה כיף!!!!! ממש התרגשתי לקרוא את ההודעה (כאילו אני טסה בעצמי...:)!! שמחה כל כך בשבילך, ובעיקר - על הצעד!!!!!! את גדולה מהחיים!:) רחל.

הי חנה, יגעת ומצאת - תאמיני... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית