.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/08/2014 | 20:29 | מאת: שמלי

רוצה לשאול - מה שמיכ כתבה למטה על כך שדווקא כשמרגישה התקרבות היא פוחדת ובורחת, זה לא דומה למה שקורה לי באיזשהי צורה? זה לא גם לופ? אז למה רק אני מתישה, מייאשת, בלתי נסבלת ומעצבנת?

20/08/2014 | 12:44 | מאת: גילת21

עבור כל אחד כל דבר הוא "רק אני"... כל אחד בסופו של דבר בעולם שלו. ואולי גם שם המפתח... (אם לא מתאים לך שמגיבה, אשמח שתאמרי...)

20/08/2014 | 17:41 | מאת: שמלי

אבל רק לי אמרו ככה.. אנשים חיצוניים מעולם משלהם. ופתאום הופיעה הודעה שהראתה לי שלא בהכרח רק אני חושבת ש"רק אני". אני שמחה שאת מגיבה.. רק מוזר לי שלך מתאים.. תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית