להילה- ספרי עד 10

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/08/2014 | 16:22 | מאת: סיגלללל

לפני שאת עוזבת, ונעלבת מהמטפל שלך בעניין הסמסים. קחי את זה כהזדמנות. להיות קצת עצמאית. לחוויות חוויה מבלי צורך או רצון לדווח. להיות איתה שניה , עוד קצת לבדך. את מסוגלת, אחרת לא היה מציע זאת. אגב, מנקודת מבטי וראות עיני- 2 סמסים ביום זה גבול נדיב בהחלט.

20/08/2014 | 16:51 | מאת: כרמל

הלוואי עליי2 אסאמאסים ביום! ;) מצטרפת לסיגלללללללל , הילה את חזקה ואת מסוגלת להרים מהפיכות חברתיות אז מה זה בשבילך הגבלה לשתי הודעות... ככה תצטרכי לחשוב ולתכנן כל הודעה ולהפוך אותה לעמוקה ומשמעותית יותר. קצת כמו הפתקים של המטפלת של חנה לשעת חירם. וכתבת בעבר כמה וכמה פעמים כמה את אוהבת אותו והוא יקר לך ותומך בך אז לעזוב כרגע זה כנראה לא הפיתרון... אבל כן שווה לדבר איתו על הרגשות שזה העלה בך מעריצה מרחוק כרמל

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית