אודי, התרגשתי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/07/2014 | 17:30 | מאת: -חנה

התרגשתי לראות שאמרת שאני מתקדמת.. אתה מכיר את הספר תליין האהבה? אני מניחה שכן. אתמול סיימתי לקרוא. היה לי מאוד מעניין לקרוא.. אבל אתה יודע משהו, כשהוא תיאר את המטופלים שלו ואת המחשבות שלו לגביהם, היה לי קשה. חשבתי מה היא חושבת עליי אולי היא לא אוהבת אותי ועוד...

הי חנה, בוודאי שמכיר את הספר... מה את מרגישה שהיא מרגישה כלפייך? אודי

30/07/2014 | 23:08 | מאת: -חנה

מתכוונת לדברים שחוזרים על עצמם אצלי. כמו למשל, ההתכסות בשמיכה וכשלרגע מורידה ופוגשת את מבטה ישר מתכסה שוב.. מפחדת להרגיש ולהתבדות. אבל היא אומרת לי במפורש שהיא דואגת לי וחושבת עליי. אני גם מרגישה את זה. אני מרגישה שאני חשובה לה ושיש קשר, אבל קשה... הצלחתי לענות? (:

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית