לשמלי - שעורי בית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/07/2014 | 01:02 | מאת: סיגלללל

שמלי, חשבתי עליך ונראה לי שכדאי לך לעשות את התרגיל. את כמובן לא חייבת לשתף אותנו כאן (רק אם תרצי) אבל בכל אופן- תוכלי לעשות אותו לעצמך. בכתיבה, לא להתעצל :-) ( בע"פ זה פחות חזק) תכתבי רשימה של דברים שיש לך (תהיי ספציפית ומפורטת ככל שניתן. "בריאה" זה לא מספיק- תכתב לדוגמה - הלב שלי פועם , הריאות מכניסות ומוציאות אויר, יש לי 2 רגלים, 2 ידיים, העיניים שלי רואות, האוזניים שומעות וכו ) יש לי היכן לישון , יש לי מחשב , יש לי טלפן וכו תעשי לך רשימה של דברים שאת אוהבת בעצמך (מבלי להיכנס לאלה שלא ) - לדוגמה- הגובה שלי סבבה, החיוך שלי נעים, העיניים שלי טובות אצבעות הידיים שלי עדינות וכו ( כמובן שאלו דוגמאות, תכתבי רק מה שמתאים לך על עצמך) תעשי רשימה של אנשים שזה לא ממש ברור שהם לא מחבבים אותך (כלומר יש סיכוי שהם כן- אני בטוחה שתמצאי כמה לרשימה. ובסוף- דברים שנעים לך לעשות , שמשפרים לך את מצב הרוח , שמרגיעים אותך. שאלת בונוס- מני דברים שאת יכולה לעשות כדי לשפר את ההרגשה, להאריך את הרשימה. אולי לתרום למישהו אחר? בהצלחה <3

30/07/2014 | 10:50 | מאת: סוריקטה

הייתי ממליצה בכלל לכולם גם על שיעורי בית כמו שהצעת, והם מאד לא פשוטים ולפעמים דורשים התקדמות שהיא בטיפול עוד לפני שמסוגלים להכינם ולא לבטלם, את יודעת, התנגדות, אז הייתי ממליצה גם על שיעורי בית מהכיוון ההפוך (שגם עבורם נדרשת התקדמות טיפולית) - לא לנסות להוכיח שיש משהו שאין. ונתחיל בדבר ה'פשוט' - אני אישה ואין לי איבר של גבר. סוריקטה

30/07/2014 | 16:17 | מאת: סיגלללל

אני אישה ויש לי רחם וביציות ויכולת להרות וללדת ולהניק. יש לי קול גבוה והליכה עגולה. והרבה מעבר. נכון, אין לי איבר של גבר, אבל כרגע אני בוחרת לראת רק מה שיש... נ.ב- המשפט הזה שלך הזכיר לי בדיחה ... :-)

30/07/2014 | 23:31 | מאת: .במבי פצוע..

סוריקטה, אפשרות נוספת להתבוננות על היש/אין לי כאשה לי יש רחם ושדיים להניק ,מה שאין לגבר (במובן הפיסי הפשוט )

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית