מחשבות..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/07/2014 | 15:02 | מאת: מיכ

זוכרים שהמטפלת לא פה? יש לי עוד שבוע עד שתחזור....מאמינים? הנה הזמן עובר :) רוצה לשתף אתכם כמה אני גאה בעצמי :) אתמול הרגשתי רע, רציתי לשתף אותה ממש, אבל מה לעשות היא בחו"ל...אז בכיתי קצת ונזכרתי שיש לי את מי לשתף אולי..ופתאום שיתפתי חברה, זה עשה לי טוב...ונרגעתי. אני מוצאת את עצמי מרגיעה אחרות כי כמו שספרתי יש לי חברות עם בעלים בעזה...ובכלל מצב שכזה...אז שתדעו שאני גאה בעצמי, למדתי לשתף, למדתי שהיא תחזור, להאמין שתחזור, להחזיק את הידיעה הזאת שהיא נמצאת איתי גם כשלא...ואוו משהו שלא יכולתי להרגיש פעם. בהצלחה גם לכם בכך, ומרגישה שהמצב יהיה בסדר, אפילו שלא נגמר שם הבלאגן...מחזיקה את התקווה הפעם. אוהבת, מיכל

28/07/2014 | 18:10 | מאת: נעמה.

מיכל יקרה, העלית לי חיוך על הפנים, פיזית. :) זה באמת מחמם את הלב. נעמה.

28/07/2014 | 19:46 | מאת: מיכ

איזה כייף :) כו, מצב לא פשוט...בעיקר עכשיו ששומעת חדשות...בעלים של חברות בעזה, ילדים של חברות בעזה...אבל את יודעת מה...עדיין מחזיקה את התקווה לטוב ולשלום...ברגע שיהיה עם מי זה יהיה טוב... חיוך בחזרה אלייך.

28/07/2014 | 23:11 | מאת: -חנה

הי מיכל, שולח לך חיבוק. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית