.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/07/2014 | 09:42 | מאת: שמלי

איזה גבול? התכוונתי שהייתי נפגעת ממך אם היית אומר לי דברים כאלה בטיפול. יש אנשים שכתבו פה דברים הרבה יותר גרועים ופירסמת את זה. עוד לא ביקשת מאף אחד לעזוב את הפורום, רק ממני? אמרת לי להפסיק להתבכיין ולהלחם על המקום שלי, אז זה אומר שאני אמורה להישאר כאן, לא? יש עוד אנשים שמשחזרים פה דברים, לא רק אני. אבל זה בסדר... אתה יודע, אני רואה שצדקתי כל הזמן הזה. באמת לא רצית אותי, אז מה הבעיה? בסך הכל אמרתי את האמת. מצד אחד אתה אומר לי שאני בכיינית ומצד שני מה שאני אומרת הוא נכון. כנראה שיש לי סיבה אמיתית להתבכיין.

הי שמלי, שוב: לא אתווכח איתך. לא אכנס לזה. ברגע שתהיי מוכנה לזוז מהקיר שאת דופקת בו את ראשך - יהיה לדברי משקל. כרגע - בהחלט יש לך סיבה להתבכיין. בפועל רק מנצלת אותי כדי לחזור על הסרט שאת בלתי נסבלת. לכן המלצתי לך לקחת פסק זמן. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית