אודי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/07/2014 | 08:34 | מאת: נטע.

אודי, למה יש מטפלים שמאפשרים קשר בין פגישות (ולא רק מאפשרים, ממש מעודדים) ויש כאלה שעבורם זה "לא גדול"? מה השיקולים שמטפלים לוקחים בחשבון? אני יודעת מהי עמדתך העקרונית על קשר בין פגישות אבל האם יש מקרים שתאפשר? מקרים בהם זה הכרחי בעינייך? רק רוצה לשתף אותך בתור פסיכולוג ומדריך - קשר בין פגישות לבנות עם פוסט טראומה מורכבת זה כמו אוויר לנשימה. היו פעמים שהייתי מתה, מנותקת, מסוכנת לעצמי (לא מעטים), והקשר הזה איתו, החזיר אותי לחיים. לא לאפשר קשר כזה, זה המון פעמים למנוע מהמטופל חמצן. נטע.

הי נטע, רק במקרי חירום, שזה כמובן בסדר. אבל אם כל דבר נחשב "חירום" - אז זה חייב להיכנס לחוזה הטיפולי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית