מחשבות מול תפקןד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/07/2014 | 02:17 | מאת: מימה

אם יש מלא מחשבות רעות או קודחות בראש כשאני לבד עם עצמי, מחשבות וזכרונות בד"כ תכנים שליליים. אבל בפועל כשצריך לתפקד או לתקשר אני מצליחה בסדר וזה מסיח באותו רגע מכל המחשבות. אז מה עושים? פשוט חיים ככה? בתנועה הזאת שבין מחשבות מסתובבות בראש בלי קשר לכלום ולבין בהתמקדות בתפקוד מציאותי יעיל? פשוט לנוע ככה? או שיש דרך שיהיה גם קצת נחת מכל המחשבות והזכרונות גם שאני לבד עם עצמי. אולי שווה לי לחזור לנסות מדיטציות? דווקא לפני הטיפול הפסיכולוגי שהיה יותר התחברתי לזה. היה לי טיפול פסיכולוגי ממש מוזר.

הי מימה, אני בעד מדיטציות. הרעיון הכללי שם הוא לקבל את הכאב והחסר... אודי

29/07/2014 | 00:31 | מאת: מימה

זה לא הרעיון הכללי מאחורי מדיטציה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית