הסתרות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/07/2014 | 01:06 | מאת: מימה

חשבתי אולי לצאת לדייט. לנסות. אבל אני מתביישת במי/מה שאני וקשה לי עם ההרגשה שצריך להסתיר כל מיני עובדות על חיי כמו למשל ההכרה הזאת והעובדה שיש לי ערך נמוך וקשיים פנימים, מצבי רוח. וכאילו לזייף חוזק וקלילות ושמחה? רק בשביל הרושם הראשוני? אין לי מושג מה לעשות. אודי יש עצה?

28/07/2014 | 16:33 | מאת: מילים מילים

לא הייתי קוראת לזה "לזייף" אלא להראות את הצדדים היותר נחמדים/יצוגיים.... וגם לא צריך לספר "הכל" על ההתחלה... להתקדם לאט לאט, מה שחשוב זה להתגבר על הפחד, לעשות מעשה... ומה שיהיה יהיה.

הי מימה, כמו שכתבה מלים: כדאי להיות אמיתיים מבחינת הרגש ולדבר בכנות. יחד עם זה אין שום צורך "להקיא" הכל בפגישה ראשונה. לאט לאט... לבנות אמון. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית