אודי היקר מה שלומך!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/07/2014 | 22:00 | מאת: hen

אודי המדהים הייתי פה ממש בתחילת הדרך שלך בניהול הפורום ואני מידי פעם נכנסת ,קוראת ,פחות כותבת ...(גם מסיבות טובות) בכל אופן היום אני כאן מקווה ששלומך טוב בימים טרופים אלו יש מלחמה בחוץ אבל גם אצלי בפנים.. ויותר מידי רגשות בעקבות טיפול שאני נמצאת בו היום.. זה מבלבל אבל בעיקר מתיש נותן תחושה של חוסר אונים רוב הזמן אני באמת בטוב אבל לפעמים קצת נעלם האוויר אז...התחלתי טיפול חדש ..בחצי שנה האחרונה יכול מאוד להיות שהמטפלת שלי "מסתובבת" כאן וקוראת אז בלי לפרט יותר מידי רק יכולה להגיד לך אודי היום שלא פשוט לי.. ולא מצליחה להחליט אם רוצה להמשיך בטיפול כן או לא (בעקבות אי הבנה שהיתה מולה) והיא רק מחכה לאו.קיי ממני ואני לא מסוגלת אודי אפשר להיות כאן קצת היום??(אם זה בסדר) תודה חן

הי חן, בוודאי שבסדר להיות כאן. אגב, אי הבנות כדאי לפתור... אודי

30/07/2014 | 18:02 | מאת: hen

מסכימה איתך שאי הבנות כדאי לפתור ואגב,עשיתי זאת(ניסיתי..)מולה באמת מתוך אמונה שלדבר על הדברים זה יכול לעזור לנו לראות היכן אני עומדת והיכן אני צריכה להמשיך ניסיתי לפתור וראיתי שזה כבד עליי אבל גם עליה) הודעתי לה על סיום הטיפול ,דיברנו על זה בפגישה ,זה עלה ואז שלחתי לה מייל בו הודעתי לה שמסיימת את זה סופית,כי מרגישה שהיא לא יכולה להכיל אותי (את זה לא כתבתי לה) התחושה היא שאני לא מצליחה להיות איתה ולדבר איתה יותר ואחרי המייל פרידה ,מרגישה שנותר חלל ריק..כשאין יותר פגישות בהמשך מרגישה שבלעדיה כלום לא יהיה אותו דבר והכל אצלי לא מעובד בכלל מה עושים כשההיגיון אומר לסיים והרגש אומר שלא? אודי,אתה היית מצלצל ומדבר איתה במקומי ? אני ממש צריכה תשובה ממישהו שבא מהמקצוע,מתחום הטיפול אז אודי מה אתה אומר ? לצלצל כן או לא? ולמה הכל חייב להיות כל כך מסובך ? אודי..אני באמת שואלת...למה??

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית