בא לי מתוק!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/07/2014 | 16:56 | מאת: הילה

אני יודעת שזה לא קשור לאווירה כאן היום. בא לי מתוק!!! אני נגמלת מסוכר ופחמימות ריקות. וזה קשה קשה קשה קשה בא לי משהו מתוק. שוקולד או גלידה או מאפה שקדים :::::////::: כמה קשה להתאפק הילה

28/07/2014 | 18:08 | מאת: נעמה.

אפשר להציע בינתיים נחמה בצורת חיבוק? חיבוק שייכנס לזרם הדם, כמו סוכר, ויורגש עד כפות הרגליים. נעמה.

28/07/2014 | 18:23 | מאת: גילת21

הילה אני באה אתך לגלידה בטעם נוגט עם שברי אגוזים וסירופ שוקולד בגביע ענק והכי חשוב - נטולת יסורי מצפון. מקווה שלא החמרתי את המצב :-P

28/07/2014 | 19:11 | מאת: סוריקטה

אהלן :-) אהבתי. את יכולה לנסות להתנחם במעדן שוקולד עם ממתיקים מלאכותיים וללא אחוזי שומן. סוג של תחליף, שאני משתמשת בו לעתים. חצי נחמה. סוריקטה

28/07/2014 | 19:34 | מאת: מיכ

חיבוק מתוק לכלכן :) עם הרבה שוקולד וקצפת ומה שאתן הכי אוהבות...חיבוק ללא קלוריות :)

28/07/2014 | 22:00 | מאת: הילה

בסוף הרגיע אותי יוגורט חמוץ עם קינמון...... קצת דומה לרעיון שלך סוריקטה חיבוק זה תמיד הולך נעמה גילת אממממ בוא נאמר שזאת הצעה מפתה... הילה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית