תיקון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/07/2014 | 06:55 | מאת: סוריקטה

המממ... דברים קטנים שאפשר לתקן גם כשיש הרבה הרס מסביב - תיקנתי ת'מחשב. ד"ש לאודי וכולם. סוריקטה

28/07/2014 | 10:18 | מאת: .במבי פצוע..

ראית מה אודי עשה לשמלי ????? תגידי לי משהו.. זה פירק אותי לגמרי... סוריקטה ????? אני חייבת שתראי לי את הדברים דרך פריזמה אחרת. משהו בתגובה של אודי גמר אותי.. את יודעת ?? עכשיו כתבתי לאודי הודעה. אני כבר לא כלכ ך זוכרת מה ???? אבל מה שאני זוכרת זה שלא בכיתי. עכשיו כשאני כותבת לך התחילו לרדת דמעות סוריקטה, תקראי את התגובה של אודי לשמלי. מה את מבינה ????? למה אודי זורק אותה מהפורום ??????? אני פה 5 שנים ולא ראיתי שאודי זורק אף לא אחת. אפילו את זו שלא הפסיקה לקלל כל היום את כל הפסיכולוגים אודי המשיך להכיל.. ואם אודי יזרוק פתאום גם אותך סוריקטה בגלל שאת תקועה ב ??? וואוו.. סוריקטה. אני מתה. אני בהתפרקות טוטלית תגידי לי משהו סוריקטה. בבקשה :((((((((((((

28/07/2014 | 18:52 | מאת: סוריקטה

במבי יקרה, בסה"כ רציתי לכתוב שעשיתי משהו שאינו מובן מאליו כלל עבורי ולקחתי את המחשב לתיקון. רק זה בינתיים... עוד נדבר, ונקווה שדברים יתבהרו וחרדות תתמתנה, שלך, סוריקטה

29/07/2014 | 18:00 | מאת: סוריקטה

אבל, במבי, את יודעת איזה קול התעורר בי עקב שאלתך וכאבך? שאני 'נזרקתי' מהטיפול (פעם הייתי באנליזה, היום הטיפול הסתיים), והזכיר לי שאמא שלי ויתרה עליי, שזה כואב ואמיתי. ... סוריקטה

28/07/2014 | 14:50 | מאת: מיכ

שבאת הבייתה :) שהמחשב מתוקן...אני מאמינה שאפשר לתקן דברים, כל דבר גם אם לא ממש לתקן אותו אפשר להפוך אותו לשימושי (קוראים לזה שימוש חוזר) לפעמים אפילו נדמה לי שאני עושה פה מעין שימוש חוזר בפורם :) אותו דבר רק שונה. ובכלל מקווה שנצליח לתקן ואפילו לחיות בשלום עם שכנינו מאמינה שהאדם הפשוט ולא הקיצוני רוצה בכך (בלי פוליטיקה :) )

28/07/2014 | 18:58 | מאת: סוריקטה

הי מיכל יקרה, את נשמעת טוב היום. אני חושבת שגם קיימת האפשרות שלפעמים כבר מיצינו את השימוש בדברים מסוימים ואולי גם אפשר לבחור להיפרד מהם. לפעמים להעניקם הלאה, ולפעמים - מה לעשות - לשים מאחורינו. שלך, סוריקטה

28/07/2014 | 16:59 | מאת: הילה

סוריקטה לאחרונה אני מדמיינת אותך עם תינוקת. את שומרת על תינוקת אמיתית? ברייח של תינוקת??? את יודעת שאני מאוד מאוד אוהבת תינוקות??? ועכשיו המחשב. וואו- זוכרת שהיה מקולקל לי המקרר???! ואז כתבת לי משהו על זה???? לאחרונה אני ממש מתחילה לדמיין אותך. יש כאן יותר את הילה

28/07/2014 | 19:02 | מאת: סוריקטה

הי הילה יקרה, תינוקת אמיתית לגמרי, שאפשר להסניף :-) בטח בהקשר המקרר כתבתי לך על לשמור על הדברים הטובים, משהו בסגנון. תודה על כל המילים המושקעות שלך, ובהקשר להודעתך הנוספת - אני מבינה את הצורך במתוק. זה לא מומלץ לי מסיבות בריאותיות, וגם לי בא לשבור לפעמים ולחטוא. שלך, סוריקטה

הי סוריקטה, גם תיקון קטן זו התחלה גדולה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית