אודי, זה קשה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/07/2014 | 18:35 | מאת: -חנה

קשה להיות שם ולא להצליח. הדפסתי את מה שכתבתי ביום שישי ולא הצלחתי להביא. יש שני דברים שרוצה כבר כמה זמן לומר לה ולא מצליחה. רוצה שתעזןר לי לדבר אבל לפעמים כשאומרת משהו זה מעליב אותי ומרחיק... היום היה איזה משהו שקצת דיברנו עליו ואז אמרה שבסדר שגם לא אעשה ושאחליט מה אני רוצה. זה היה קשור לשמיכה... חם לי מתחת לשמיכה... וכשאמרה את זה אני שמעתי "לא אכפת לי תעשי מה שאת רוצה..". אמרתי לה, אבל לא יכלתי להוריד אותה אחרי שאמרה את זה... ואודי שיהיה לך לילה טוב!

הי חנה, תמשיכי לנסות. זה תהליך... את דווקא מתקדמת לא רע. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית