אודי.... ??????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/07/2014 | 10:11 | מאת: .במבי פצוע..

???? .. .. . אודי... המממ... רוצה לשתף אותך... המממ... אודי.. אני פתאום מפחדת ממך.. כן.. מאוד... מאוד מאוד מאוד.. למה אתה פתאום כל כך כועס ????? מה קרה ???? אודי, אל תהרוג אותי אבל כמעט מתתי כשקראתי את תגובתך לשמלי.. הבטן עדיין מכווצת לי..גם האצבעות רועדות.. למה ???? מה היא כבר עשתה ???? וואווו... וואאאו... איזו תגובה קשה ... לא התכוננתי לזה.. פתחתי סתם כזה לקרוא מה אתה מגיב לשמלי וכמעט מתתי..הפסקתי לנשום.. למה אודי ??? מה היא כבר עשתה ??? כל כולה ,לא טוב לה עם עצמה, קצת חסרת בטחון בקטע של האם /עד כמה/איפה בעניין מקום ושייכות.. אבל מפה כך לזרוק אותה מכל המדרגגות ???? וואוו אודי... גם אם היית עושה את זה למישהי שלא הפסיקה ממש לקלל את כל הפסיכולוגים -כולל אותך.. הייתי מבינה אבל נבהלת נורא.. אבל את שמלי ????? כן, היא בלופ של עצמה... אבל גם אני בפלונטרים שלי.. אודי, מי מבטיח לי שלא תזרוק אותי מכל המדרגות עד שאני אתפרק לגורמי גורמים ????? אודי ????? אתה מגרש עכשיו גם אותי ?????? אם כן, זה בסדר. אני חזקה !!!!!!! באמת !!!!! אבל, תגיד לי מקודם, אני רוצה לשים עלי אפוד מגן... ואולי גם אמא צביה תגלגל אותי מכל המדרגות ?????? וואווו.. יש לי בחילות. באמת. מרגישה פיזית לא טוב

הי במבי, מדוע שאגרש אותך? אני ממליץ לקחת פסק זמן כשאני חושב שהשהות פה מזיקה. אפשרות נוספת זה כשאני מרגיש שחוצים גבולות. במקרה המדובר קרו שניהם. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית