לוותר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/07/2014 | 21:35 | מאת: מילי

אודי, אהת חושב שללכת לאשפוז נוסף זה לוותר? על השגהר העבודה המפשחה העשייה? להרים שוב ידיים ולהכנע להרפות ולהבןי שמשהו אל יכול יותר להשמיך. האם אני יכוהל להרשות לעצמי שוב? לשחרר להרפות לנוח ולישון? שוב ההצפה גדוהל מדי המים מכסים ואני טובעת. למרות כל המאמצים, למרות הכל, שוב. אודי, המ לא בסדר איתי?

28/07/2014 | 20:55 | מאת: הילה

אני לא יודעת מה אודי יענה לך. מנקודת מבטי- לא כדאי למהר להתאשפז.זה כמו דלת מסתובבת. תנסי לצאת מהדפוס הזה. נראה לי שהמפתח הוא דווקא לתת לעצמך. לא צריך להתאשפז בשביל לתת לעצמך. פנקי את עצמך בכל דבר שיכול לעשות לך טוב. גם אם בתחילה זה יראה לך לא שייך.ולא מותאם. האם יש מישהו תומך בסביבה חוץ מהמטפלת? יש לי תחושה שהאנשים שמסביבך לא תומכים בך. זה יכול להיות? נסי למצוא כל מקור תמיכה שיכול לעזור ולא להזיק. בנוסף- האם תבעת את הביטוח הלאומי בקצבת נכות? האם יש לך סל שיקום? בסל שיקום יש עובדת סוציאלית,מדריכה שיקומית ומלווה תעסוקתית. אותי הם הרימו על הרגליים. אל תוותרי מילי!!!! שולחת לך מכאן חיבוק רך,שומר, עוטף. אם מתאים לך. את שומעת מילי? זה מגיע אליך? הילה

הי מילי, לדעתי אשפוז אינו וויתור. להיפך. אודי

30/07/2014 | 07:05 | מאת: מילי

אני שומעת אותך, כל כך נחושה ונהדרת. תודה הילה!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית