טוב...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/07/2014 | 21:24 | מאת: שמלי

כולם פה חוזרים על עצמם וזה בסדר מבחינתך כשזאת אני, פתאום זה גדול עליך. מה זה התשובות המזלזלות האלה? שוב ושוב..

שמלי, בהודעה האחרונה (זו שלא פרסמתי) חצית גבול. איני הורג אף אחד, אבל אבקש ממך לקחת פסק זמן מהפורום ולא לכתוב כאן יותר. את הברורים שלך את צריכה לעשות בטיפול (קבוצתי או אישי) ולא לשחזר אותם כאן. אודי

28/07/2014 | 12:28 | מאת: הילה

אני רועדת אני בוכה כואב לי רוצה להגן עליך לפרוס עליך כנפיים אודי מי שיעיז לפגוע בך אני לא יודעת מה אני יעשה לו!!!!!!!!!! הילה

יקרה, אני בסדר. במקום בו הרגשתי שצריך - הגדרתי את הגבול. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית